VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BILHALLEN!

VI UTFÖR REKONDITIONERINGSTJÄNSTER PÅ ETT PROFESSIONELLT SÄTT OCH SAMARBETAR MED FLERA UTAV DE STÖRSTA BILÅTERFÖRSÄLJARNA I HALLAND.

HELREKONDITIONERING (fr. 2000:-)

Kaross, motor och motorrum avfettas och bilen tvät- tas med ett alkaliskt tvättmedel. Lacken maskinpoleras med med en kemisk rubbing som avlägsnar oxider och mindre repor. Bilen vaxas med vax av högsta kvalité för att ge lacken lyster och ett långvarigt skydd mot smuts, salt och trafikfilm.

Invändigt dammsugas hela bilen och rutor och paneler tvättas.

LACKKONSERVERING

Lackkonservering skapar effektivt en osynlig och näs- tan ogenomtränglig sköld runt lacken och fyller i for- donets lack. Det ger en slät och högblank yta där smuts och regn inte fäster. Behandlingen skyddar mot blek- ning från UV-ljus, fågelspillning, surt regn och andra luftföroreningar.

HELTVÄTT (FR. 400:-)

Karossen avfettas och handtvättas med ett skonsamt vaxschampo och torkas med gummiskrapa och skinn. Kupé och bagageutrymme dammsugas och gummi- mattor högtrycksspolas. Fönster, paneler och övriga detaljer gör skinande rena.

SUPER HELTVÄTT, INKL. MOTORTVÄTT (fr. 500:-)
+ EXTRA GLANS (+150:-)

UTVÄNDIG TVÄTT (FR. 200:-)

Karossen avfettas och handtvättas med ett skonsamt vaxschampo och torkas med gummiskrapa och skinn. Dörrfalsar rengörs.

GLASSKYDD

Ett bra sätt att skydda bilens rutor mot att insekter, frost, smuts och trafikfilm fäster på glaset. Har en lång hållbar- het.

MOTORTVÄTT

Motor och motorrum tvättas med effektiva och skonsam- ma medel.

SKINNBEHANDLING

För att få den bästa hållbarheten på skinnklädslen rekom- menderar vi att man gör en impregnering redan när bi- len är ny. Om klädslen redan blivit smutsig så gör vi en klädseltvätt och skyddar den därefter med en skinnkon- servator så motverkas sprickor och skinnet behåller sin naturlighet.

KLÄDSELTVÄTT

Bilens klädsel dammsugas och fläckar och smuts tvättas bort med en specialmaskin, som arbetar med varmt vat- ten och speciella tvättmedel som rengör och desinficierar, utan att skada eller missfärgar klädslen.

HEL INTERIÖRTVÄTT

Bilen dammsugas invändigt, fönster och paneler rengörs. Bilens klädsel dammsugas och fläckar och smuts tvättas bort med en specialmaskin, som arbetar med varmt vat- ten och speciella tvättmedel som rengör och desinficierar, utan att skada eller missfärgar klädslen. Även bilen hel- täckningsmattor, innertak och innerdörrar tvättas.

LUKTSANERING

Vi använder en specialmaskin som fyller kupén med ozongas. Ozonet oxiderar organiska ämnen och lukt så som rök, mögelsporer, bakterier och virus.

STRÅLKASTARE

Vi renoverar slitna och gulnade plaststrålkastare och ger strålkastaren ett skydd som varar under en längre tid.

KERAMISKT LACKSKYDD MED 5 ÅRS GARANTI!